Home Nieuws De kleuren van de Galaxy Note 8

De kleuren van de Galaxy Note 8

0
0

Dat de Samsung Galaxy Note 8 eraan komt is geen geheim meer. Al vorig jaar gaf Samsung aan dat er een opvolger van de geplaagde Note 7 zou komen. Volgens de laatste berichten wordt de smartphone uitgebracht in een veelvoud aan kleuren; waaronder een nieuwe Deep Blue optie. De Galaxy Note serie is al vaker gebruikt om nieuwe kleuren te introduceren.

Deep Blue

In een tweet van bekende tipgever Roland Quandt worden de drie kleuren van Note 8 voor het eerst vermeld: Black, Orchid Grey en Deep Blue. De tipgever heeft er geen bron bij vermeld maar in het verleden had de Quandt het vaak bij het rechte eind. De kleuren Black en Orchid Grey zijn al vaker door Samsung in apparaten gebruikt, Deep Blue nog niet. Het zou de eerste keer worden dat deze kleur het daglicht ziet. Op dit moment is het nog niet duidelijk hoe de kleur er precies uitziet. Verwacht wordt dat de kleur blauw donkerder is dan het eerder gebruikte Coral Blue.

De presentatiedatum van de Galaxy Note 8 staat gepland voor 23 augustus. De smartphone met 6.3 inch Infinity Display krijgt de beschikking over de Snapdragon 835 processor en 6GB RAM. Uiteraard zijn er nog verbeteringen ten opzichte van het voorgaande model. Wat er precies een update heeft gehad zien we volgende maand.

Fotocredit: Olixar/MobileFun

Laad meer artikelen
Laad meer door admin
Laad meer in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Infographic: alle specificaties van de Samsung Galaxy S21 Ultra

Volgepakt met de beste functies van Samsung, is de Galaxy S21 Ultra eindelijk hier om de u…