Home Nieuws Samsung Galaxy S10-modellen duiken op in gelekte foto

Samsung Galaxy S10-modellen duiken op in gelekte foto

0
1
galaxy s10

Met nog iets minder dan een maand te gaan weten we bijna alles over de Samsung Galaxy S10-modellen. Een gelekte foto toont nu de drie varianten van de Samsung Galaxy S10, weliswaar verhuld in een case. De foto toont de drie modellen die verwacht worden, de Galaxy S10E, S10, en S10+. Zoals vaker het geval is met gelekte foto’s is de afbeelding afkomstig van Evan Blass, die onder de Twitter-naam EVLeaks met regelmaat foto’s lekt van onaangekondigde telefoons.

Bevestiging geruchten

Hoewel het altijd de vraag is of de gelekte foto op waarheid is gebaseerd toont het drie modellen die aan de hardnekkige geruchten voldoen. Ten eerste bevestigt het de geruchten dat er drie modellen op komst zijn. Twee van de modellen hebben een enkele frontcamera, het derde model heeft een dubbele frontcamera. Al deze camera’s zijn bovendien in een gat in het display geplaatst, niet erboven maar erin. Er is geen inkeping in de schermen te zien.

Ten tweede komen de geruchten over de triple-camera’s terug in de foto. Volgens Mobielkopen worden de Galaxy S10 en S10 Plus met een triple-camera uitgerust, terwijl de Galaxy S10 E over een dual-camera beschikt. Ten derde is op de achterzijde van de smartphones ook geen vingerafdrukscanner te vinden. Volgens geruchten worden de toestellen voorzien van een vingerafdrukscanner die in het scherm is gebouwd. Als de geruchten waarheid spreken dan zou het gaan om een ultrasone scanner, die sneller en veiliger zou zijn.

De schermen van de drie modellen zijn toegenomen tot 5,8 inch, 6,1 inch en 6,44 inch. Zo is er voor ieder wat wils. Samsung heeft de uitnodigingen voor het Unpacked evenement al verstuurd. De presentatie van de Galaxy S10 vindt plaats tijdens een groot evenement op 20 februari.

Laad meer artikelen
Laad meer door admin
Laad meer in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Infographic: alle specificaties van de Samsung Galaxy S21 Ultra

Volgepakt met de beste functies van Samsung, is de Galaxy S21 Ultra eindelijk hier om de u…