Home Samsung Galaxy S2 plus

Samsung Galaxy S2 plus

samsung-Galaxy-s-2plus

Beste abonnementen


De Samsung Galaxy S2 Plus is de opvolger van de razend populaire Samsung Galaxy S2. De S2 Plus beschikt over nog meer mogelijkheden. Deze smartphone zit vol met uitstekende specificaties en overtreft daarmee de Galaxy S. De S2 plus komt standaard met de 4.1 Jelly Bean versie van het Android besturingssysteem welke zorgt voor prettiger gebruik en nieuwe opties. De Galaxy S2 Plus vult het gat tussen de S2 en de nieuwste Galaxy S3.

Specificaties
De Samsung Galaxy S2 plus bevat vele mogelijkheden en is voor velen de ideale smartphone. Het toestel heeft een afmeting van 125 x 66 x 9 mm en weegt 121. Dit maakt dat het toestel heerlijk in de hand ligt en precies in een broek- of jaszak past. Het Android 4.1 Jelly Bean besturingssysteem biedt veel opties en functies. In combinatie met de dual-core 1.2 GHz processor, het 1 GB werkgeheugen en het 8 GB intern geheugen is men verzekerd van een super gebruikservaring. 64 GB kan worden toegevoegd aan het geheugen door de micro-SD geheugenkaart slot. Het design van het toestel lijkt op het design van de S2. Aan de achterkant is de S2 Plus voorzien van een 8 megapixel camera weer eenvoudig foto’s mee kunnen worden gemaakt met een resolutie van 3264 x 2448 pixels. De camera is voorzien van autoficus, beeldstabilisator, LED-flitser en gezichts- en lachherkenning. Het is ook mogelijk om video’s te maken. Aan de voorzijde beschikt het toestel over een camera met 2 megapixels. De gemiddelde gebruiksduur van de S2 Plus wordt mogelijk gemaakt door de Li-Ion 1650 batterij. De smartphone heeft verder nog vele opties zoals GPS, Micro-USB, Google functies, online ondersteuning via 3G en Wifi, Bluetooth en een organizer.

Connectiviteit en Apps
De Samsung Galaxy S2 Plus biedt geweldige online ondersteuning. Het toestel maakt gebruik van 850, 900, 1800, 1900Mhz 2G netwerken en 850, 900,1900 en 2100Mhz 3G netwerken. Het is altijd mogelijk om iemand te bereiken. De contacten staan in de contactenapplicatie alfabetisch op een rij, zo is het makkelijk om een contact te vinden. Het is via de browser mogelijk om op het internet te gaan en websites te bezoeken. De S2 Plus beschikt verder over talloze andere internetmogelijkheden. Het internet kan ook worden gebruikt via een WiFi-netwerk. Via Wifi surft men met hoge snelheden over het web zonder dat dit iets kost.

De Samsung Galaxy S2 Plus maakt gebruikt van het Android besturingssysteem, welke bekend staat om zijn persoonlijk gebruik en diversiteit. De gebruiker kan zelf apps op het toestel zetten. Via de Google Play Store van Android is kunnen apps worden gedownload, er is keuze uit honderdduizenden nieuwe en populaire apps. Een aantal applicaties staan standaard op de S2 Plus, waaronder Youtube, Gmail en de kalender.