Home Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4

samsung-galaxy-S4

Beste abonnementen


De Samsung Galaxy S4 is de opvolger van de Galaxy S3, welke een enorm succes is gebleken. De Galaxy S serie van Samsung is het vlaggenschip van het bedrijf. De nieuwste versie, de Galaxy S4, is uitgerust met meerdere nieuwe geavanceerde features. De Samsung Galaxy S4 zal uitgerust zijn met een supersnelle processor, een Exynos 5 Octa processor. De smartphone heeft daarnaast een 4,99 inch Full HD Amoled beeldscherm. In tegenstelling tot de S3 is de batterij van de telefoon sterk verbeterd.

Het toestel is daarnaast qua uiterlijk veranderd. De Samsung Galaxy S4 is gemaakt van polycarbonaat; een sterk en licht product. Alhoewel de telefoon een groter beeldscherm heeft dan de S3 is de telefoon over het geheel kleiner. De telefoon heeft daarnaast spectaculair features zoals de Air gestuurde interface. Met deze interface is het mogelijk om het toestel te bedienen zonder het scherm aan te raken. Met een infraroodzender is het mogelijk om het toestel te gebruiken als een afstandsbediening voor andere apparaten.

De Samsung Galaxy S4 zal naar verwachting eind april in de schappen liggen met een adviesprijs van €699,-. De Samsung Galaxy S4 zal verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart en wit.