Home Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

6edgeplus

Beste abonnementen


De Samsung Galaxy S6 Edge Plus is de grote variant van de Samsung Galaxy S6 Edge. Het toestel heeft een display van maar liefst 5,7 inch display met Quad HD resolutie en valt hierdoor onder de categorie phablets. Het display heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Net zoals de S6 Edge heeft ook de S6 Edge Plus een dual edge display; met twee gebogen randen die over de zijkant van het toestel lopen. Deze unieke feature is dus ook in de grotere variant aanwezig.

De S6 Edge Plus is een krachtig toestel met een 2,1GHz 64 bit octa-core processor en 4GB RAM. Het RAM is met 1GB toegenomen in vergelijking met de S6 Edge. Het draait op het gebruiksvriendelijke Android 5.1 Lollipop maar het een ander uiterlijk. Samsung heeft deze keer gekozen voor de eigen TouchWiz interface. Het dual edge display zorgt hiernaast voor nieuwe mogelijkheden zoals de contacten op de People Edge. De Galaxy S6 Edge Plus heeft intern 32GB opslagruimte beschikbaar voor de opslag van video’s, afbeeldingen, muziek en meer. Het opladen van de Galaxy S6 Edge Plys kan draadloos en binnen twee uur. De batterij heeft een capaciteit van 3000 mAh.

De Galaxy S6 Edge Plus is uitgerust met een 16 megapixel camera aan de achterkant. Deze camera beschikt over veel features zoals Optical Image Stabilisation. De camera apps van de S6 Edge Plus zijn ook verbeterd. Aan de voorkant is er een 5 megapixel camera. Met de Advanced Selfie technologie zijn er nog meer mogelijkheden voor het maken van de perfecte selfie.