Home Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

Beste abonnementen


samsung galaxy s6 abonnement

De Samsung Galaxy S6 is vanaf 10 april 2015 te koop in Nederland. Het nieuwe Galaxy S model is het vlaggenschip voor 2015 van Samsung. Het is de smartphone die het moet gaan opnemen tegen de iPhone. De behuizing van de Galaxy S6 is anders dan de voorgaande modellen. Het toestel is voorzien van een metalen frame en een voor- en achterkant dat gemaakt is van Gorilla Glass 4. Dit is verstevigd glas dat bestendigd is tegen krassen en beschadigingen. De Samsung Galaxy S6 is uitgerust met een 5,1″ amoled touchscreen met een resolutie van 2560×1440 pixels.

De camera van de Galaxy S6 heeft 16 megapixels aan de achterzijde. Dit is hetzelfde als de S5 maar bij de S6 is de lichtsterkte van de lens vergroot van f/2.2 naar f/1.9. In situaties met weinig licht kunnen betere foto’s gemaakt worden door een verbeterde optische beeldstabilisatie. Aan de voorzijde van het toestel bevindt zich een camera met 5 megapixels met ook een verbeterde lichtsterkte van de lens van f/1.9.

Net als de Galaxy S5 beschikt ook de Galaxy S6 over een vingerafdrukscanner waarmee het toestel ontgrendeld kan worden. De Galaxy S6 draait op de nieuwe Exynos Octa-soc processor. De processor maakt gebruik van 3 GB werkgeheugen. De Samsung Galaxy S6 is verkrijgbaar met 32GB, 64 GB en 128 GB opslagruimte. Er kan een keuze gemaakt worden uit de kleuren White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum en Blue Topaz.