Home Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge

Beste abonnementen


samsung galaxy s7 edge abonnement

De Samsung Galaxy S7 Edge is in februari 2016 door Samsung gepresenteerd. Dit gebeurde samen met de presentatie van de Samsung Galaxy S7. Deze twee smartphones zijn Samsung’s hoop in tijden van weinig groei. Afgelopen jaar was het Edge model de grote verassing. Terwijl er werd verwacht dat de Edge versie 20 procent van de verkopen voor rekening zou nemen werd dit uiteindelijk meer dan 50 procent. Dit geeft maar aan hoe populair de Edge versie is.

Specificaties

Het Edge model van de Galaxy S7 beschikt wederom over een display met gebogen randen. Dit 5,5 inch display heeft een resolutie 1440 x 2560 en is vervaardigd van Gorilla Glass 4. Achter het display bevindt zich een supersnelle Exynos 8890 chip die door Samsung zelf ontwikkeld is. De chip wordt bijgestaan door 4GB werkgeheugen. Met deze rekenkracht en het Android 6.0 besturingssysteem hoeft niemand zich zorgen te maken over haperingen en vertragingen. De Galaxy S7 Edge is verkrijgbaar in 32GB opslagruimte. Dit is uit te breiden met een microSD kaart.

Camera

Op het gebied van foto’s en video’s is er niets te klagen. De Galaxy S7 is uitgerust met een verbeterde camera met 12 megapixel dual-pixel lens. Deze camera presteert nog beter in situaties met weinig licht. Samsung beseft hoeveel de smartphone camera gebruikt wordt en dit is terug te zien in de kwaliteit van de camera. Aan de voorkant van de smartphone is er ook nog een 5 megapixel camera aanwezig voor selfies.