Home Blog Samsung Galaxy S7 en S7 Edge nu leverbaar in Nederland

Samsung Galaxy S7 en S7 Edge nu leverbaar in Nederland

0
0

De Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge zijn de twee nieuwste smartphones van Samsung. De twee modellen zijn op 21 februari door het Zuid-Koreaanse technologiebedrijf aangekondigd en vanaf vandaag leverbaar in Nederland.

Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 is op dit moment de beste smartphone van 2016. De specificaties laten zien wat Samsung in huis heeft. Het toestel heeft een 5.1 inch Quad HD Super AMOLED scherm met een uiterste kleurrijke weergave van beelden. Achter het display bevindt zich een snelle octa-core Exynos 8890 chip, 4GB RAM en 32GB opslagruimte. Het toestel draait op het meest recente Android 6.0 Marshmallow besturingssysteem waarbij de TouchWiz overlay is gebruikt. Nieuw is de IP68 certificatie waarmee wordt aangegeven dat de smartphone water- en stofdicht is. De microSD geheugenkaartslot is ook weer aanwezig. Wat de Samsung Galaxy S7 onderscheid is de camera. Deze heeft 12 megapixels, f/1.7 diafragma en dual-pixel technologie. Aan de voorkant is er een goede 5 megapixel camera voor selfies. Bekijk hier de aanbieders.

Samsung Galaxy S7 Edge

De S7 Edge is de grotere broer van de Galaxy S7. De Edge versie heeft een 5,5 inch Super AMOLED scherm met gebogen randen. Vorig jaar was dit een unieke feature dat aanwezig was in de Galaxy S6 Edge. Door het grotere display is de S7 Edge groter dan de S7. Aan de binnenkant is bijna alles hetzelfde, behalve de batterij. Deze heeft een capaciteit van 3600 mAh ten opzichte van de 3000 mAh batterij is de S7. Bekijk hier de aanbieders.

Laad meer artikelen
Laad meer door admin
Laad meer in Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Infographic: alle specificaties van de Samsung Galaxy S21 Ultra

Volgepakt met de beste functies van Samsung, is de Galaxy S21 Ultra eindelijk hier om de u…