Home Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus

samsung-galaxy-s9-plus

Beste abonnementen


De Samsung Galaxy S9+ is een phablet dat op alle gebieden andere Android telefoons overstijgt. De Galaxy S9+ heeft dankzij het 6.2 inch grote display de naam + gekregen, als de grote broer van de Galaxy S9. Als dit display nog niet groot genoeg is dan is het zelfs mogelijk om de smartphone op de desktop computer aan te sluiten waarna het beeld op een monitor getoond wordt. Het display van de Galaxy S9+ heeft een Quad HD+ resolutie.

Specificaties

  • Super Slow-mo: De camera vertraagt de tijd en maakt elk moment van de dag beter dan ooit met de super slow-motion opname.
  • Infinity Display: Voor de ultieme kijkervaring in de beeldverhouding van 18.5:9
  • Dubbel diafragma: De nieuwe camera reageert als het menselijk oog en maakt waanzinnige foto’s in het donker.
  • Live Translation: Wat jij niet kunt lezen, kan de camera wel lezen met Live Translation.
  • Quick Command: De camera kan reageren op je stem, zodat je ieder moment makkelijk kunt vastleggen.
  • Multi Device Experience: Deel je scherm eenvoudig en snel met ieder verbonden Samsung-scherm.
  • Water-resistant: De nieuwe smartphone is stof- en spatwaterdicht volgens IP68 codering.
  • Stereo speakers: Met behulp van Dolby Atmos stereogeluid als nooit tevoren.
  • AR Emoji: De camera verandert je gezicht in een emoji en maakt zo een unieke versie van jezelf.

Processor

De Galaxy S9+ draait op de snelle Exynos 980 octa-core processor en 6GB werkgeheugen. Dit zijn specificaties waarmee er geen zorgen gemaakt hoeft te worden over de snelheid van het toestel. De Galaxy S9+ heeft intern 64GB opslagruimte beschikbaar. Dit kan uitgebreid worden tot 250GB met een microSD kaart. De batterij van de Galaxy S9+ heeft een capaciteit van 3500 mAh en het draait op Android 8.0 Oreo.

Camera

Op het gebied van de camera loopt de Galaxy S9+ ver voor op de concurrentie. Het toestel is uitgerust met een indrukwekkende 12 megapixel dual-camera waarmee foto’s in de beste kwaliteit geschoten worden. Het dubbele diafragme is uniek in deze camera. Zelfs video’s hebben de 4K resolutie. Aan de voorzijde is er de 8 megapixel frontcamera voor het maken van AR Emoji’s.

Bestellen

De Galaxy S9+ is te koop in de kleuren Midnight Black, Coral Blue, Titanium Gray en Lilac Purple. De adviesprijs van de smartphone is 949 euro voor een los model. In combinatie met een abonnement wordt de smartphone aangeboden voor een lager bedrag. Vergelijk nu direct alle Galaxy S9+ abonnementen zodat je niet meer dan nodig betaalt.