Home Blog Top 3 dating apps voor op je Samsung smartphone

Top 3 dating apps voor op je Samsung smartphone

0
0

De tijd dat je door een vriend gekoppeld werd aan een collega is voorbij. Met een virtuele druk op de knop sta je binnen seconden in contact met andere singles in Nederland, allemaal met dezelfde leeftijd als jij en wonend bij jou in de buurt. Of je nu de nieuwste Samsung Galaxy S8 hebt of een oudere Samsung Galaxy A5; voor alle Samsung smartphones is er een geschikte app te vinden. Wat zijn nu de beste dating apps voor je Samsung smartphone?

Tinder

TinderDe nummer één dating app van Nederland: Tinder. Iedere jong volwassene single heeft het wel eens geprobeerd. Als er tegenwoordig gesproken wordt over online daten dan wordt dit in één adem genoemd met Tinder. Het swipe en veegspel dat ook wel een vleeskeuring genoemd wordt is oppervlakkig maar enorm populair. Het doet denken aan de beginjaren van deze eeuw toen Hot or Not bekend was. Terwijl je toen alleen foto’s kon keuren is het nu mogelijk om een match te krijgen met iemand die jou ook leuk vindt. Een swipe naar rechts kan voor je het weet eindigen in een supergezellige date. Duizenden stellen zijn inmiddels bij elkaar gekomen door de innovatieve dating app. De app is verkrijgbaar voor alle Samsung telefoons die over Google Play beschikken.

Downloaden

Badoo

BadooDe nummer twee op deze lijst is Badoo. Bij velen bekend als een snelle “hook up” app dat vooral gericht is op seks maar voor net zoveel singles is het een dating app om liefde te vinden. De dating app omschrijft zichzelf als sociaal ontdekkingsnetwerk, wat dit ook mag betekenen. Feit is dat Badoo meer dan 300 miljoen leden wereldwijd is en geen kleine speler is (bron). Net als bij Tinder kun je op de Badoo datingsite foto’s keuren van andere leden maar ook kun je gewoon door de profielen scrollen. De mogelijkheid zijn hierdoor iets breder dan bij Tinder waar je enkel gesprekken kunt starten met matches. Bij Badoo hoef je geen match te hebben om met een single contact op te nemen. De Badoo app is beschikbaar op alle iOS en Android smartphones.

Downloaden

Relatieplanet

RelatieplanetDe derde dating app op deze lijst is niet een kenmerkende dating app maar de app van gerenommeerde datingsite Relatieplanet. De datingsite is niet meer alleen bereikbaar via de website maar ook via de handige app. Zeg nu zelf; een app is tegenwoordig een vereiste. Online daten is verslavend en dan wil je op ieder moment van de dag je berichten bijhouden, beantwoorden en likes ontvangen. Met de app zorgt relatieplanet ervoor dat je altijd op de hoogte bent. De Relatieplanet app is te downloaden via de onderstaande link.

Downloaden

Laad meer artikelen
Laad meer door admin
Laad meer in Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Infographic: alle specificaties van de Samsung Galaxy S21 Ultra

Volgepakt met de beste functies van Samsung, is de Galaxy S21 Ultra eindelijk hier om de u…