Home Nieuws Verkoop van 55 miljoen Galaxy S6-exemplaren verwacht in 2015

Verkoop van 55 miljoen Galaxy S6-exemplaren verwacht in 2015

0
0

In 2015 zal Samsung meer dan 55 miljoen smartphones van de Galaxy S6 en S6 Edge gaan verkopen. Dat wordt in ieder geval voorspelt door DRAMexchange meldt de Korea Herald. DRAMexchange is de de geheugen en opslagtak van onderzoeksbureau Trendforce. Na de goede reacties van consumenten op de nieuwe smartphones van Samsung zijn de verwachtingen naar boven bijgesteld. Beide S6 modellen werd begin deze maand gepresenteerd door Samsung. Vanaf 10 april zijn te twee Samsung Galaxy S6 modellen te koop.

Verhoogde productie

Er gingen al weken geruchten over dat Samsung de productie van de twee modellen verhoogd heeft. Volgens de geruchten heeft Samsung in maart en april al meer dan 13 miljoen smartphones geproduceerd. Dit heeft Samsung gedaan door de grote vraag naar de telefoons van providers. Deze providers ontvangen nu al pre-orders voor het toestel. Aan de hand van deze gegevens zouden de S6 modellen veel meer gaan verkopen dan verwacht werd door Samsung.

Voorspellingen van Trendforce

Volgens Trendforce zullen in het tweede kwartaal van 2015 ongeveer 22,2 miljoen exemplaren verkocht worden van de nieuwe S6 modellen. Dit is 5 miljoen meer dan eerder werd verwacht. In het derde kwartaal is de voorspelling dat er 16,2 miljoen exemplaren verkocht zullen worden. Trendforce verwacht dat Samsung in september ongeveer 38,4 miljoen exemplaren verkocht zou moeten hebben. In het laatste kwartaal van 2015 zal Samsung vervolgens nog 12,5 miljoen exemplaren verkopen.

Laad meer artikelen
Laad meer door admin
Laad meer in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Infographic: alle specificaties van de Samsung Galaxy S21 Ultra

Volgepakt met de beste functies van Samsung, is de Galaxy S21 Ultra eindelijk hier om de u…